Encuéntranos aquí: 0034 938480860 o en el formulario de contacto

Banquetes

Les banquetes són elements fonamentals en el terreny de joc. Estan situades a l’àrea tècnica, que és l’espai determinat per a l’entrenador, els jugadors suplents, tècnics i ajudants de l’entrenador. Gràcies a les banquetes, els jugadors i l’entrenador poden romandre a prop del terreny de joc, còmodes i a cobert de la pluja.
Disposem d’una àmplia gamma de banquetes, des de banquetes senzilles a banquetes professionals de gran qualitat. Estan fabricades en alumini amb policarbonat i disposen també d’una coberta antivandàlica.

Tenim diferents models de banquetes disponibles:

Referència i fotografia

Descripció

BS4

banquillos-bs3

Banqueta de jugadors reserva de 4mts de llarg, model semicircular. Fabricada amb estructura metàl•lica zincada, plaques de policarbonat transparent i juntes de perfil de subjecció en alumini. Laterals i part posteriors fins a 800mm d’alçada, amb xapa metàl•lica galvanitzada. Disposa de seients individuals amb o sense  suport amb carcassa de plàstic ancorat directament a l’estructura metàl•lica. Disposa de plataforma per recolzar als peus d’alumini antilliscant. Aquesta banqueta és apte per 8 jugadors.

BS5

banquillos-bs6

Banqueta de jugadors reserva de 5 metres de llarg. Aquest model és semicircular, està fabricat amb estructura metàl•lica zincada, amb plaques de policarbonat transparent i amb juntes de perfil de subjecció en alumini. Laterals i part posterior fins a una alçada de 800mm amb xapa metàl•lica galvanitzada. Disposa de seients individuals amb o sense  suport i carcassa de plàstic ancorat directament a l’estructura metàl•lica. Disposa de plataforma per recolzar als peus d’alumini antilliscant. Aquesta banqueta es apte per 10 jugadors.

BS6

banquillos-bs6

Banqueta de jugadors reserva de 6 metres de llarg. Aquest model és semicircular, està fabricat amb estructura metàl•lica zincada, amb plaques de policarbonat transparent i amb juntes de perfil de subjecció en alumini. Laterals i part posterior fins a una alçada de 800mm amb xapa metàl•lica galvanitzada. Disposa de seients individuals amb o sense suport i carcassa de plàstic ancorat directament a l’estructura metàl•lica. Disposa de plataforma per recolzar als peus d’alumini antilliscant. Aquesta banqueta es apte per 12 jugadors.

BS15

BS15 banquillo

Aquest model de banqueta està dissenyada per el quart àrbitre. De 1.5 metres de llarg. Aquest model és semicircular , fabricat en estructura metàl•lica galvanitzada, amb plaques de policarbonat transparent i juntes amb perfil de subjecció d’alumini. Laterals i part posterior fins a una alçada de 800mm amb xapa metàl•lica galvanitzada. Disposa de seients individuals amb o sense suport i carcassa de plàstic ancorat directament a l’estructura metàl•lica. Disposa de plataforma per recolzar als peus d’alumini antilliscant. La Banqueta BS15 consta d’un o dos seients i una tauleta abatible per poder prendre a apunts amb comoditat.

BSA4

banquillos-bsa4 - copia

Banqueta per a jugadors reserva de 4 metres de llarg, aquest model és semicircular, fabricat amb estructura metàl•lica zincada, planxes metàl•liques galvanitzades i juntes amb perfil de subjecció d’alumini. Consta amb seients individuals amb o sense suport i carcassa de plàstic ancorat directament a l’estructura metàl•lica. Disposa d’una plataforma per recolzar els peus d’alumini antilliscant. Aquesta banqueta té capacitat per 8 jugadors.

BSA5

banquillos-bsa5

Banqueta per a jugadors reserva de 5 metres de llarg, aquest model és semicircular, fabricat amb estructura metàl•lica zincada, planxes metàl•liques galvanitzades i juntes amb perfil de subjecció d’alumini. Consta amb seients individuals amb o sense suport i carcassa de plàstic ancorat directament a l’estructura metàl•lica. Disposa d’una plataforma per recolzar els peus d’alumini antilliscant. Aquesta banqueta té capacitat per 10 jugadors.

BSUS4

Banquillo

Banqueta de jugadors suplents de 4 mts de llargada model semicircular, fabricat amb estructura metàl·lica cincada, plaques de policarbonat cel·lular transparent i juntes amb perfil de subjecció en alumini. Seients individuals amb o sense respatller de carcassa de plàstic anclades directament a l’estructura metàl·lica. Plataforma posapeus en cautxú antilliscant. Estructura metàl·lica galvanitzada. Banqueta per a 8 jugadors.

BSUS5

Banquillo

 

Banqueta de jugadors suplents de 5 mts de llargada model semicircular, fabricat amb estructura metàl·lica cincada, plaques de policarbonat cel·lular transparent i juntes amb perfil de subjecció en alumini. Seients individuals amb o sense respatller de carcassa de plàstic anclades directament a l’estructura metàl·lica. Plataforma posapeus en cautxú antilliscant. Estructura metàl·lica galvanitzada. Banqueta per a 10 jugadors.

BSUS6

Banquillo

Banqueta de jugadors suplents de 6 mts de llargada model semicircular, fabricat amb estructura metàl·lica cincada, plaques de policarbonat cel·lular transparent i juntes amb perfil de subjecció en alumini. Seients individuals amb o sense respatller de carcassa de plàstic anclades directament a l’estructura metàl·lica. Plataforma posapeus en cautxú antilliscant. Estructura metàl·lica galvanitzada. Banqueta per a 12 jugadors.