Encuéntranos aquí: 0034 938480860 o en el formulario de contacto

Natació i water-polo

Des de Tea3 estem compromesos amb tots els esports, inclosos la natació i el water-polo. Per això oferim tot tipus d’accessoris per millorar les instal•lacions esportives. Disposem de porteries de water-polo flotants i fixes, sureres per tot tipus de piscina i de diferents mides, senyalització per water-polo i natació de competició, elevadors hidràulics, pòdiums de sortida, escales de tot tipus, enrotlladors de sureres.

Productes disponibles per natació i water-polo:

Referència i fotografia

Descripció

SN

Diferents models de sureres per tot tipus de piscina de diferents mides. Van muntades amb corda de polièster i ganxo o tensor.

PW

Porteries de water-polo flotants i fixes completament equipades amb xarxes i anelles per subjecció de les linias de gol. Els muntants són d’acer inoxidable.

PSN

Diferents models de pòdiums de sortida tots ells d’acer inoxidable i fibra de vidre amb superfície antilliscant.

ECN

Línies de gol i limitació de camp de water-polo formant un rectangle de 30 x 20. S’inclouen ganxos, mosquetons, tensors, cables i flotadors.

SF

Joc de sortides falses i viratges d’esquena. Formades per cordes amb flotadors o banderoles, bases collades i ancoratges.

EHEI

Elevador hidràulic  d’acer inoxidable amb escala integrada. Facilita l’accés a la piscina a les persones amb disminucions físiques. Per que el mecanisme hidràulic funcioni es necessari una tresa d’aigua amb pressió mínima de 3,5Kg/cm2.

ESP

Escales d’acer inoxidable per sortida de piscina, esglaons antilliscants i ancoratges inclosos.