Encuéntranos aquí: 0034 938480860 o en el formulario de contacto

Marcadors elèctrics

Tenim tot tipus de marcadors elèctrics segons funció i esport. Els marcadors elèctrics són comandats mitjançant radio control, això significa que no necessiten la costosa instal•lació dels cables d’interconnexió entre el marcador i el lloc de control. Els dígits electromagnètics ofereixen una perfecta lectura tant diürna com nocturna.

Marcadors elèctrics disponibles

Referencia i fotografia

Descripció

CJ1C

marcadores-electricos-cj1c

Marcador de sèrie Canvi de jugador mod. STB inout-4. Marcador canvi de jugadors d’una cara. Alçada dels dígits: 23.5cm. Distància de visió: 100m. LEDs d’alta lluminositat per exteriors. Vermells per el jugador que surt i verds pel jugador que entra en el terreny de joc. Brillantor normal: 6000cd/m2. Resistència teclat numèric de membrana per facilitar i agilitzar la introducció dels números. Vida útil de cada tecla: mes de 2 milions de pressions. Bateria interna reciclable. La bateria carregada te la capacitat per executar 150 visualitzacions de 20 segons. Indicació del nivell de la bateria pressionant un botó. Funció d’auto apagat (estalvi de bateria). Carrega bateria subministrat. Espai reservat per els adhesius dels patrocinadors: per davant 45x8cm, darrera 31x8cm. Resistent caixa de plàstic de disseny atractiu. Compleix la norma EN60950-1. “Assaig de caiguda”. Dimensions: 55,5x36x4cm. Pes: 2,75Kg. Garantia de 2 anys.

CJ2C

marcadores-electricos-cj2c

Marcador Sèrie Canvi de Jugador mod. STB INOUT-8. Marcador canvi de jugador de dues cares. Alçada dels dígits: 23,5cm. Distància de visió: 100m. LEDs d’alta lluminositat per a exterior: vermell per el jugador que surt i verds per jugador que entra en el terreny de joc. Brillantor normal: 6000cd/m2. Resistent teclat numèric de membrana per facilitar y agilitzar la introducció dels números. Vida útil de cada tecla: mes de 2 milions de pressions. Bateria interna reciclable. Amb la bateria carregada te capacitat per executar 80 visualitzacions de 20segons. Indicació del nivell de la bateria pressionant un determinat botó. Funció d’auto apagat (estalvi de bateria). Carrega bateria subministrat. Espai reservat per els adhesius dels patrocinadors: davant 45x8cm, darrere 31x8cm. Resistent caixa de plàstic amb disseny atractiu. Conforme a la norma EN60950-1 “assaig de caiguda” Dimensions: 55,5x36x4cm. Pes: 3,25Kg. Garantia: 2 anys.