Encuéntranos aquí: 0034 938480860 o en el formulario de contacto

Atletisme

L’atletisme és un esport que engloba moltes disciplines. Aquestes disciplines de l’atletisme es divideixen en:

  • Carreres
  • Salts
  • Llançament
  • Proves combinades

La finalitat de l’atletisme és superar als adversaris en velocitat, resistència, distancia o alçada. L’Atletisme és un dels pocs esports que es practica de forma universal, ja sigui per aficionats o professionals en competicions a tots els nivells. Una de les grans avantatges de l’atletisme sobre la resta d’esports és la seva simplicitat i els pocs mitjans necessaris per la seva practica.
A Tea3 disposem de molts articles dissenyats per a millorar l’experiència esportiva en el camp d’atletisme.

Articles disponibles per atletisme:

Referència i fotografia

Descripció

AT001

Tacs de sortida ALTA COMPETICIO EMD, en fosa d’alumini, suports regulables amb diferents inclinacions, superfície de recolzament de 10 x 22cm, revestit amb paviment sintètic. La corredissa es complementa a la part inferior, amb unes plaques metàl·liques que porten claus, depenent les mides del tipus de paviment.  

AT002

Tacs de sortida individuals, en fosa d’alumini, plegables.

AT003

Tacs de sortida senzills, suports d’alumini, corredissa metàl·lica. 

AT004

Tanca d’atletisme competició, amb dispositiu automàtic d’elevació, cinc alçades i contrapesos per complir resistència segons I.A.A.F. 

AT005

 Tanca d’atletisme juvenil, de cinc alçades de 0,06 a 1m. Base de tub quadrat, tubs verticals de perfil rodo, sistema d’elevació amb pistó exterior. Travessers de DM. 

AT006

 Tanca d’atletisme d’alumini, amb dispositius automàtics per les cinc alçades reglamentàries, els perfils verticals d’elevació van units al travesser de fusta massissa lacada per peça de poliamida que a la vegada tapa el perfil de la part superior impedint l’entrada de l’aigua. La base es de 55 x 38mm a on va allotjat el contrapès, per complir resistència segons normes I.A.A.F.  El perfil vertical fixa és estriat. Interiorment va allotjat un pitó amb molles, per la fixació del perfil d’elevació. 

AT007

Unitat d’obstacles. Estructura metàl·lica amb dos bases de tub de 80 x 40mm. Units per perfil de 40 x 40mm, els tirants de reforç són del mateix material, i fixat a la fusta. La fusta és de 127 x 127mm, i reforç interiorment per un perfil metàl·lic, regulable en dos alçades de 0,762 i 0,917m. Peça de 3,96 de longitud.

AT008

Unitat d’obstacles. Estructura metàl·lica amb dos bases de tub de 80 x 40mm. Units per perfil de 40 x 40mm, els tirants de reforç són del mateix material, i fixat a la fusta. La fusta és de 127 x 127mm, i reforçat interiorment per un perfil metàl·lic, regulable en dos alçades de 0,762 i 0,917m. Peça de 5m de longitud.

AT009

Prisma de sortida numerada per quatre cares en fibra de vidre. Alçada de 43cm.

AT0010

Escala per jutges. Estructura metàl·lica, amb laterals d’accés i travessers metàl·lics. A la part central estan situats els seients de polietilè expandit. Tota l’estructura és desmuntable,  per facilitar el seu emmagatzematge. L’escala per jutges te 8 seients.

AT0011

Escala de jutges. Estructura metàl·lica, amb laterals d’accés i travessers metàl·lics. A la part central estan situats els seients de  polietilè expandit.  Tota l’estructura és desmuntable, per facilitar el seu  emmagatzematge. Escala per a jutges de 13 seients.

AT0012

Comptavoltes de campana de dos dígits. Instal·lat sobre una base corba EMD, és fàcilment transportable i regulable en alçada. Es possible girar la pantalla a 360º sobre l’eix vertical independent del seu posicionament en alçada.

AT0013

Pantalla negra per a jutge de sortida, bastidor metàl·lic, pantalla en DM, pintat en color negre.

AT0014

Parell de banderes per a jutge, vermella i blanca, amb mànec d’alumini.

AT0015

Testimonis per a relleus d’alumini.